Note to self...

Visserligen var det väldigt kul att testa Snowboard när vi var i fjällen men jag fick betala med en mosad svanskota. Idag var jag på röntgen för att kolla om det hänt något utöver att den är mörbultad. Tyckte först lite synd om mig själv eftersom det var många före mig på röntgen och lång väntan. Men väntrummet visade sig vara en guldgruva av fantastiska karaktärer och repliker. Borde alltså röntga mig oftare!

Tyvärr har jag dessutom fått rid- och springförbud vilket är både tråkigt och frustrerande. Särskilt som jag för närvarande jobbar med att gå ner dom där kilona som jag gick upp när jag blev vegan och innan jag fattade HUR man skulle göra för att äta rätt. Lite segt (mest handlar det om att jag vill att mina kläder sitter skönt och inte tight)  men jag är en envis jävel när jag väl bestämt mig och jag gillar utmaningar av olika slag.

I övrigt jobbar jag just nu med flera roliga projekt, förutom roman och faktabok så håller jag på med en väldigt spännande långfilm och ytterligare tv-serie. Fullt ös medvetslös med andra ord men roligt!

 

Förra Amelia där jag skrev om min veganresa! 

Förra Amelia där jag skrev om min veganresa!