SOMMAREN SOM KLEV UT GENOM FÖNSTRET OCH FÖRSVANN

Kanske den soligaste och varmaste sommaren på länge men samtidigt för mig en av de kortaste eftersom jag har jobbat mig igenom den med olika bok- och filmmanus. Sen många år tillbaka är sommaren min kanske bästa tid som författare eftersom jag då lägger mina "dayjobs" åt sidan och bara ägnar mig åt att skriva skönlitterärt. Den blir min bubbla och jag går in i zonen. Har fått väldigt mycket gjort och i stora delar jobbat utomhus eller på annan ort! Med familjen nära eller en bit bort. Men nästa år då ska jag banne mig ha en riktig industrisemester och som fölk!

Har för övrigt inlett hösten med en ny träningshobby! På grund av långdragen hälsporre har jag inte kunnat springa på flera månader, har hängt i gymmet vilket är bra men tråkigt så nu har jag börjat med något som jag tror kan bli en bra ventil: Krav Maga en stenhård kampträning/självförsvar. Apjobbigt men också askul. Efter två pass kan jag konstatera att det nog blir mest långärmat i höst!👊🏼 

Ska man bli stark får man lida pin eller hur var det nu igen? 

Ska man bli stark får man lida pin eller hur var det nu igen? 

Två gånger i veckan hänger jag i en svettig källare på Söder, helt frivilligt...

Jag och några av mina nya träningskompisar. 

Jag och några av mina nya träningskompisar.