EN BOK LEVER SITT EGET LIV

Att släppa en bok är fortfarande lika ovant. Från att ha suttit mest själv och arbetat med den och skrivit så ska man plötsligt börja prata om den och formulera sig kring den. Samtidigt så klart väldigt kul att människor är nyfikna på ens nya bokbebis! Det är nästan precis en månad nu sen "Fältguide för Bonusfamiljen" släpptes och det har varit full rulle med både teve, radio och tidnings-intervjuer samt föredrag och signeringar. Denna vecka gör jag ytterligare ett par intervjuer och lite annat smått och gott är på gång. Det känns verkligen som om det finns ett sug efter att veta mer kring hur sjutton man ska göra för att få en bonusfamilj att fungera och jag hoppas verkligen att min bok ska hjälpa familjer runt om i landet. Både att få känna igen sig  men också få lite pepp och förhoppningsvis nya tankar kring hur de kan förhålla sig. 

Här kommer lite bilder från månaden som gått!

Det kom en massa härliga människor på bokreleasen på Teater Galeasen på Skeppsholmen som ligger precis vid mitt kontor. 

Det kom en massa härliga människor på bokreleasen på Teater Galeasen på Skeppsholmen som ligger precis vid mitt kontor. 

Min fina svägerska Clara som jag gjort dramaserien "Bonusfamiljen" ihop med som kommer på SVT i januari. 

Min fina svägerska Clara som jag gjort dramaserien "Bonusfamiljen" ihop med som kommer på SVT i januari. 

Min kusin Malin💕 

Min kusin Malin💕 

Och min grymma förläggare Alexandra och fantastiska redaktör Anna! 

Och min grymma förläggare Alexandra och fantastiska redaktör Anna! 

Hos Malou.  

Hos Malou.  

Lotta Bromé .

Lotta Bromé .

Och härligt gäng hos P4😃 

Och härligt gäng hos P4😃 

Syntes i olika tidningar runt om i landet 👋🏻

Syntes i olika tidningar runt om i landet 👋🏻

Pratade på Akademibokhandeln. 

Pratade på Akademibokhandeln. 

Sålde böcker med författarkollegor. 

Sålde böcker med författarkollegor. 

Och signerade en massa böcker - den minst jobbiga delen med att skriva bok! 

Och signerade en massa böcker - den minst jobbiga delen med att skriva bok!